Het hele podium voor Cyclingteam de Rijke - Shanks in Hoboken!

Coen Vermeltfoort wint opnieuw, dit keer in Hoboken, de Grote Prijs 1 mei - Ereprijs Victor de Bruyne. Volgens Coen was het vandaag een hele mooie chaotische koers. De ploeg heeft super gereden door constant voorin te rijden, de wedstrijd te controleren en in bijna alle ontsnappingen mee te zitten.

Als de finale is aangebroken, weet Rick Ottema weg te rijden met 9 andere renners, dan zitten wij in de luxe positie en kunnen wij de wedstrijd afwachten. Metec vertrouwde dit niet en reed het gat dicht. In de laatste 300 meter gaat Coen de sprint aan met Mats Boeve en Yoeri Havik in zijn wiel. Cyclingteam de Rijke - Shanks strijd om de ereplaatsen, Coen wint, Mats Boeve wordt tweede en Yoeri Havik derde.

Natuurlijk zijn alle overwinningen speciaal, deze steekt daar toch wel iets bovenuit! Vandaag werd buschauffeur Cor van den Berg begraven, als ploeg besloten we om vandaag rouwbanden te dragen omdat niet iedereen bij de uitvaart aanwezig kon zijn. Als je dan ook nog met Coen Vermeltfoort, Mats Boeve en Yoeri Havik op het podium staat en deze geheel geel kleurt, dan kan je alleen maar zeggen..... Bedankt Cor, deze is voor jou!