Fusie Shanks en Van Gansewinkel

Afgelopen week heeft ons moederbedrijf Shanks Group aangekondigd dat het een fusie-overeenkomst heeft getekend met Van Gansewinkel. Samen gaan we het meest toonaangevende ‘waste-to-product’ bedrijf in de Benelux vormen.


Onze relaties zijn een belangrijk onderdeel van deze fusie. Of u nou klant, leverancier, overheidsinstantie of een andere belanghebbende bent. Als de fusie volgens planning doorgaat, is ons doel het beste van zowel Shanks als Van Gansewinkel te combineren. Wij zijn er van overtuigd dat wij als gecombineerde organisatie al onze belanghebbenden nog meer toegevoegde waarde gaan leveren.

De verwachting is dat we de fusie tegen het einde van 2016 definitief kunnen afronden, behoudens goedkeuring van alle aandeelhouders en de mededingingsautoriteiten. Daarna gaan we de twee bedrijven samenvoegen in een nieuwe organisatie met een nieuwe merknaam. Tot de definitieve fusie blijven Shanks en Van Gansewinkel als twee gescheiden bedrijven en onafhankelijk van elkaar opereren.

U kunt er op vertrouwen dat Shanks en haar dochterbedrijven de dienstverlening voor onze klanten gewoon blijven voortzetten, zoals onze klanten dat van ons gewend zijn. Mocht u nadere vragen hebben dan kunt u ons hiervoor altijd bereiken via email info@shanks.nl.

Noot: vragen vanuit de pers dienen gericht te worden aan Shanks Group of Brunswick: Mike Smith, Simone Selzer, Matthew Dowe: +44 207 404 5959.