Drie overwinningen op rij voor Cyclingteam De Rijke - Shanks

Een succes weekend voor Cyclingteam De Rijke-Shanks, met 3 overwinningen! De ploeg heeft ontzettend hard gewerkt en eindelijk is het harde werk beloond.

Coen Vermeltfoort wint de Arno Wallaard Memorial, na 186 kilometer wist hij als eerste over de finish te komen. In de laatste kilometer ontstond er een klein gaatje met enkele renners, Coen Vermeltfoort wist hierbij te zitten en sprintte zo naar zijn eerste overwinning dit seizoen. Mike Teunissen werd tweede en Sean de Bie derde.

Dylan Groenewegen wint de ronde van Noord-Holland, dit is de tweede zege van dit weekend na de overwinning van Coen Vermeltfoort in de Arno Wallaard Memorial. Na een koers van 207 kilometer kwam er een sprint met een selectief peloton, Dylan Groenewegen won de sprint van nummer 2 Wouter Wippert en de nummer 3, Remco te Brake.

"We kwamen in het begin niet zo goed in het ritme van de wedstrijd, uiteindelijk wisten we ons te herpakken, de ploeg heeft super gereden en Yoeri Havik heeft mij op het laatst perfect gebracht, hierdoor kon ik het afmaken. Kortom we hebben als een echte ploeg gereden en ik ben er ontzettend blij mee!" Aldus Dylan Groenewegen.

De derde overwinning van het afgelopen weekend is ook een feit. Bas Stamsnijder wist de snelste te zijn in de ronde van de Tuindorpvijver. Tweede werd Arie Lindeman en derde Roy Eeftink.

Kortom een zeer geslaagd weekend voor Cyclingteam de Rijke - Shanks!