Vacatures

'Transport staat nooit stil!

Wil je aan de slag als chauffeur bij KLOK Containers BV? Open sollicitaties, middels ons sollicitatieformulier, zijn altijd welkom .'


Momenteel hebben wij de volgende vacatures

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

Gebruik voor het versturen van een open sollicatie kun je onderstaand formulier gebruiken. Het formulier kan je digitaal sturen naar vacatures@klokcontainers.nl

Indien u nog geen Adobe Reader heeft, kunt u deze hier downloaden.

 

KLOK Containers - vacatures in transport & logistiek

KLOK Containers is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling in Zuid-Holland. Vanuit Rotterdam en regio Rijnmond zamelen wij bijna alle denkbare afvalstoffen in. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval gesorteerd en bewerkt en zodoende geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie.

KLOK Containers, onderdeel van Shanks Nederland, is een efficiënte organisatie met modern materieel en gemotiveerde collega’s die, volgens de huidige wet- en regelgeving, op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde wijze onderneemt.

KLOK Containers zoekt mensen met een gezonde drive tot resultaat, die graag in een dynamische omgeving aan de slag gaan.

Ons wagenpark, wat in totaal ruim 37 voertuigen telt, bestaat uit het meest moderne materieel wat je van een professioneel transportbedrijf mag verwachten. Wij hebben regelmatig vacatures voor chauffeurs op één van onze type wagens. Hiernaast hebben wij ook andere logistieke vacatures openstaan, dus hou deze pagina zeker in de gaten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie toesturen.