Zakelijk

Vooruitstrevend in Total Care dienstverlening

KLOK Containers en de overige Shanks-bedrijven zijn bedrijven die méér doen dan alleen het afval transporteren van uw bedrijf naar een overslagstation. Wij leveren u een totaalpakket aan diensten op afvalgebied.

Een uniek totaalpakket

Indien u behoefte heeft aan een dienstverlener, een bedrijf dat u adviseert over Arbo, logistiek en verpakkingsmogelijkheden én u op de hoogte houdt van veranderingen in de wet- en regelgeving op milieugebied dan kunnen wij dat bieden. Naast inzamelaar zijn wij tevens eindverwerker zodat veiligheid en milieu gewaarborgd zijn. Kortom, wij bieden U een totaalpakket.


Bundeling van krachten

Door onze krachten te bundelen profiteert u van de specialistische kennis en kunde van verschillende bedrijven, terwijl u maar één contactpersoon heeft. Dit betekent korte communicatielijn en eenduidigheid in informatie en communicatie.

Integraal projectplan

Wij bieden u graag een oplossing op maat voor uw afvalproblemen en zorgen hierbij voor een integraal projectplan waarin alle in te zetten middelen optimaal op elkaar worden afgestemd. Dit leidt voor u tot een efficiënte dienstverlening.

Financieel voordeel

Onze totale dienstverlening levert u, naast operationele voordelen, zeker ook financiële voordelen op. U zult snel constateren dat u aanzienlijk voordeliger uit bent met ons totaalpakket dan wanneer u in zee gaat met verschillende bedrijven. Bijkomend voordeel is dat u desgewenst slechts één factuur van ons ontvangt. Wilt u meer weten over de voordelen van het Totaalpakket, neemt u dan contact met ons op.